Maska za Samsung Galaxy S10

Samsung je u 2019. godini doista briljirao, a njegov trenutno glavni član Galaxy serije je fantastični Galaxy S10. Vrhunski smartphone s impresivnim dizajnom, izvrsnom kamerom i funkcijama, ali i vrlo visokom cijenom definitivno zaslužuje najbolju moguću zaštitu.

Kako biste osigurali svoj mobitel od padova, ogrebotina i prljavštine, odaberite neku iz bogate ponude Samsung Galaxy S10 maski.

Silikonske maskice za telefone

Tragate li za maskom koja će vašem uređaju pružiti relativno dobru zaštitu, a istovremeno ga ukrasiti raznim bojama, detaljima, slikama i natpisima, onda će silikonska maska za Samsung Galaxy S10 ispuniti vaša očekivanja.

Jedan od najpoznatijih i najstarijih oblika zaštite mobilnih uređaja i dan-danas je među omiljenima upravo zbog raznolike ponude. Maske su izrađene od mekog silikona koji savršeno prianja uz uređaj i istovremeno mu pruža odličnu zaštitu.

Kožna maska

Premda je prva asocijacija na kožne maske preklopna maska, kod Samsunga to nije tako. U ponudi je kožna maska za Samsung Galaxy S10 koja nije dizajnirana u stilu novčanik-maske, već one klasične.

Izrađena je od prave kože, dolazi u gotovo svim bojama i izvrsno osigurava svaki kut vašeg uređaja.

Ultra-tanka maska

Ako pak preferirate skroz tanke maske, ponuda Samsung Galaxy S10 maska će vas zasigurno oduševiti. Svega 0,35 mm debljine učinit će svaku masku gotovo pa neprimjetnom.

No, ipak svakako vrijedi istaknuti kako ovaj tip maski ne štiti dobro od padova, ali pruža solidnu zaštitu od ogrebotina i prljavštine.

LED novčanik-maska

Treba li vam maska za Samsung Galaxy S10 koja će imati funkciju novčanika, no istodobno biti drugačija od ostalih, tu su tzv. ‘LED novčanici’.

Vrijeme, datum, obavijesti, dolazni pozivi i poruke bit će prikazani na vašoj preklopnoj maski čak i onda kada je zatvorena! Također, možete sami odabrati koju vrstu obavijesti želite vidjeti na ekranu svoje maske, a koje pak sakriti.

I naravno, kao i kod svake novčanik-maske, tako i ovdje s unutarnje strane imate džepiće u koje možete staviti bankovne kartice.

Maska s ugrađenim držačem

Nije neka novost da postoje maske s ugrađenim držačima, no maske za Galaxy S10 se ipak po nečemu razlikuju od ostalih.

Za razliku od ostalih maski koje omogućuju postavljanje držača isključivo u horizontalnom položaju, maska za Samsung Galaxy S10 nudi gledanje i u vertikalnom načinu.

Uz to, kvalitetan TPU materijal, odlično štiti uređaj od padova, ogrebotina i ostalih oštećenja.

Ringke Fusion-X maska

Ako biste željeli imati kvalitetnu masku koja će zaštititi vaš Galaxy S10, a neće sakriti prekrasne boje njegove stražnje strane, tu su Ringke Fusion-X maske za postizanje savršenog balansa.

Ovaj tip maske će vrlo dobro zaštititi vaš uređaj uz pomoć čvrstog, kvalitetnog okvira i nekoliko izdignutih dijelova na stražnjem dijelu, dok će većinski dio pozadine biti neprekriven čime će se istaknuti sva ljepota njegovih boja!