Škorpion prema horoskopu

Udružili ste se, ti i tvoja bolja polovica ušli ste u poduzetnički pothvat i to zajedno, financijski se održavate, ne samo da se održavate nego iz mjeseca u mjesec profit raste. Kako je lijepo raditi zajedno s voljenom osobom i to još posao kojeg oboje volite. Još je ljepše kada od tog posla i živite. Upravo ovo je prema horoskopu san svakog Škorpiona. Postoji zamka, kao i u svemu uvijek postoji neka kvaka, zamka kojoj se ne nadate niti slutite da bi se mogla dogoditi. Iako vam sada u poslu i ljubavi ide odlično, nemojte se opustiti i ne dajte da vas zavara trenutna sigurnost koju imate. Vi ne smijete zatvoriti vrata, uzeti pauzu i otići na more, kupiti novu odjeću, mobitel, ići na večere po restoranima i ponašati se rastrošno.

Uvijek, koliko god vam trenutno dobro išlo morate jednu trećinu zarade stavljati sa strane, za crne dane rekli bismo. Samo nemojte otići u more, ne treba vam takva vrsta odmora. Držite se svog proračuna i postići ćete svoje dugoročne ciljeve brže nego što ste mislili. Rad na svom privatnom životu košta, ali to možete pod kontrolom ako barem pokušate. U najmanju ruku, provjerite sa svojim dragim kako i što trebate raditi. Malo komunikacije radi čuda.

Nije najbolje vrijeme za ne planiran trošak, osim ako unaprijed znate da će vam dugoročno vratiti uložen novac. Dovoljno je jasno vidjeti što se događa, ali teško ćete miješati kritike s pohvalama.

Sljedeće mjesece ćete susresti pravi poslovni i ljubavni izazov koji donosi sreću i stabilnost ali i dodane odgovornosti.

http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=scorpio